PRAKTISK

Her finder du alt fra parkeringsforhold til tidsplaner

PRAKTISK

Transport til touren

Et interaktivt kort vil danne overblik over etapernes hotspots, og viser dig den hurtigste rute derhen med kollektiv transport.
Du vil også blive guidet til hvilken billet, der giver mening for netop din rejse.

Alle skal indløse parkeringsbillet, hvis man vil holde rutenært og på offentlig jord.

Oversigtskort og billetslag

Slagelse Kommune vil gerne skabe så gode forhold som muligt for autocampere under Tour de France. Derfor har vi udvalgt 9 befæstede parkeringsarealer lige på ruten, som nu kan lejes over weekenden 1-3. juni. Dette er en unik mulighed for at opleve Touren helt tæt på som AutoCamper.

Har du lyst til at få en af de unikke 130 udvalgte pladser, så køb din billet her:

KØB BILLET

Vi gør opmærksom på at man skal indfinde sig på pladsen senest fredag den 1. juli kl. 20:00. kontrol og evt. parkeringsguider kommer til pladsen mellem 20-21 den 1. juni.

Vi ses til Touren!

Vi tilbyder parkering på nogle marker, så tilskuere kan ankomme i løbet af formiddagen og deltage i den gule folkefest uden at skulle gå flere kilometer. Det ventes, at reklame-karavanen passerer omkring klokken 11 og feltet omkring klokken 13. 

Vil du sikre dig en plads og undgå at bøvle med betaling på dagen, kan du købe din p-billet på forhånd.

Book parkeringsplads her

Mørkøv, Vingegaard, Asgreen på de sjællandske landeveje

Rytterne i verdens største cykelløb – Tour de France – kører den 2. juli 2022 gennem Destination Sjælland, hvor ruten byder på smukke fjordlandskaber, malerisk natur og 199 udfordrende kilometer med 50 kilometer langs Sjællands vindblæste vestkyst.

På 2. etape skal feltet prøve kræfter med kampen om spurtpoint i Kalundborg, den mulige sidevind på Storebæltsbroen og meget andet. Undervejs kører feltet blandt andet gennem Ahlgade i Holbæk, Elmegade i Kalundborg og forbi den gamle færgehavn i Korsør.

Du kan se hele ruten og tidsplan her

Langs ruten sørger ildsjæle for et væld af underholdning, kunstinstallationer og spændende tiltag, der gør Tour de France-besøget til noget helt specielt, mens der heppes på feltets rytter, der formentlig tæller prominente danske navne som den tidligere danske verdensmester og lokale rytter Mads Pedersen, Michael Mørkøv, Jonas Vingegaard, Kasper Asgreen og mange andre.

Destination Sjælland tyvstarter Tour de France-festen.  

HJÆLP og VEJLEDNING

HJÆLP OG VEJLEDNING LANGS RUTEN

Kig forbi en af de mange Turistinspirationer langs ruten og bliv inspireret
til endnu flere oplevelser i området.

Turistinspirationer langs ruten

Med stolthed og godt værtskab sikrer de, at du via brochurer og personlig service bliver inspireret til en oplevelsesrig ferie i Destination Sjælland

SE FLERE