SE RUTEN

Her finder du ruten og oplevelser undervejs

oplevelser undervejs
HOLBÆK
MELLEM FJORD OG SKOV

På bredden af Isefjorden ligger den smukke gamle købstad Holbæk – kun 40 minutter fra København.

LÆS MERE
Observatoriet i Brorfelde

Observatoriet ved Brorfelde ligger ca. 10 minutters kørsel Syd for Holbæk. Her kan I hver eneste weekend, og til særarrangementer i løbet af året igennem, gå på opdagelse i naturvidenskabens forunderlige verden.

Hjemmeside
Oplevelsescenter Nyvang

Træd ind i en tidsmaskine og oplev Danmarkshistorien på egen krop i Oplevelsescenter Nyvang. I den lille landsby, under 5 km fra Holbæk station, kan du opleve livet og hverdagen i midten af 1900-tallet.

HJEMMESIDE
Istidsruten

Istidsruten er mere end en cykelrute – det er både en oplevelsesrute og en feriedestination for alle, der kan lide at cykle.

HJEMMESIDE
KALUNDBORG
PÅ KANTEN AF SJÆLLAND - MIDT I DANMARK

I finder et væld af små specialbutikker på den intime Kordilgade

LÆS MERE
Røsnæs

Det er ikke en tilfældighed, at Røsnæs er en del af Danmarks Naturkanon. Uanset hvor I befinder jer, kan I opleve helt unik natur – til vands, til lands eller i luften.

HJEMMESIDE
Vor Frue Kirke - Den 5-tårnet kirke i Kalundborg

Vor Frue er Nordeuropas eneste 5 tårnede centralkirke. Den nærmeste, der ligner lidt, er hovedkoret i katedralen i Tournai i det sydlige Belgien.

LÆS MERE
Birkegårdens Haver - dyr og familiepark

Oplev roen blandt tusinder af forskellige blomster og planter i Birkegårdens Haver på Vestsjælland. Tag af sted med hele familien – der er noget for både bedsteforældre, forældre og børn.

HJEMMESIDE
SORØ
BESØG DIGTERNES BY

Sorøs historie er et kapitel for sig, der lige så godt kunne være skrevet af Saxo, Holberg eller Ingemann, der alle har tilknytning til byen.

LÆS MERE
Korsør
KØBSTÆDER MED KRINGELKRIGE, KUNST OG KULTUR

Turen fra vandkanten og sommerhusene til handelsbyerne er ikke lang. De hyggelige købstæder har et væld af små kringlekroge, shoppingmuligheder, spisesteder, cafeer og museer.

LÆS MERE
Vikingeborgen Trelleborg

Midt i den smukke vestsjællandske natur - lige der hvor Tude Å og Vårby Å løber sammen og slynger sig videre ud mod Storebælt, lige der - på et næs mellem åerne - ligger Kong Harald Blåtands imponerende ringborg.

HJEMMESIDE
Korsør Fæstning

Bynavnet Korsør nævnes første gang i 1241, og fra denne tid stammer det velbevarede middelaldertårn. Tårnet indgik i det bygningskompleks, der udgjorde Korsør Slot. Slottet blev nedrevet i begyndelsen af 1800 tallet.

HJEMMESIDE
Storebæltsbroen

Hele Danmarks bro - Storebæltsbroen er en af verdens største broer, og man får et indtryk af det enorme arbejde, der er lagt i bygningen af anlægget, når man krydser Storebælt i bil. Broen binder landsdelene sammen, og den har gjort det langt nemmere at komme rundt i Danmark.

LÆS MERE

Her kan du læse om hvad det betyder for dig som traffikant